top of page

Webshop

In de loop der jaren heb ik heel wat werken gemaakt, die makkelijk per post verzonden kunnen worden. Hieronder vind je een selectie. De genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten. Ik heb meer werk beschikbaar en uiteraard is mijn grotere werk ook te koop. Ook dat kan verstuurd, maar wellicht kom je het liever eerst in mijn atelier bekijken. Heb je interesse in ander werk? Neem dan vooral contact met me op. 

Mijn werk is in het echt altijd mooier dan op een beeldscherm, maar mocht het nou toch niet zijn wat je ervan had verwacht, dan kan je het binnen 30 dagen retourneren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jou. Nadat ik het werk in goede staat heb ontvangen, zal ik het bedrag dat je voor het schilderij hebt betaald terug storten.

Caravans, vier verschillende paneeltjes. Prijs per stuk.

00003
€285.00
In stock
1
Product Details

Olieverf op paneel, 7,5 x 11 cm. Het paneeltje met caravans in het bos heeft een afwijkend formaat van 4,4 x 11,6 cm. Bij je bestelling graag aangeven naar welke van de caravanschilderijtjes je voorkeur uitgaat.

Oil on panel, 7,5 x 11 cm. The panel with caravans in the forest has a different size of 4.4 x 11.6 cm. When ordering, please indicate which of the caravans you prefer.

Save this product for later
bottom of page