top of page

Nieuwsbrief December 2022: Geen winterslaap

Er gebeurt weer van alles op kunstgebied. Komende zaterdag start de tentoonstelling copy/paste bij galerie with tsjalling: 25 kunstenaars uit binnen- en buitenland is gevraagd om een werk te maken geïnspireerd op een favoriet kunstwerk van een andere kunstenaar. Volgend weekend is tevens de laatste mogelijkheid de tentoonstelling bij Galerie Bo Lumen te bezoeken. Maar er zit nog meer aan te komen!


Copy/paste Voor de derde maal een groeps-tentoonstelling rond een thema bij galerie with tsjalling: Ditmaal zijn de werken geïnspireerd op favoriete kunstwerken van een ander: klassieke kunstenaars als Vermeer en Botticelli, maar ook op hedendaagse meesters als David Hockney en Jeff Koons. Laure, olieverf op paneel, 71 x 61 cm. Met op de ansicht het schilderij Olympia van Manet.

Meer over de tentoonstellingVegan met Vrienden in Finsterwolde Begin deze maand verscheen het kookboek Vegan met Vrienden van Anne van Twillert waar ik aan heb meegewerkt samen met 21 andere kunstenaars. Er staan in totaal meer dan 150 recepten in en 70 kunstwerken. De kunstwerken uit het kookboek worden getoond bij galerie Bo Lumen in Finsterwolde. Daarnaast is er van de deelnemende kunstenaars nog meer werk te zien. Te bezoeken tot en met zondag 27 november.

Meer over de tentoonstelling

Sneak Preview Op de ezel in mijn atelier staat momenteel een groot doek, waarvan je hiernaast alvast een detail ziet. Ik ben gevraagd een werk te maken voor een tentoonstelling in Museum Belvédère komend voorjaar. In totaal komen er negen verschillende ansichtkaarten op het schilderij te staan. Word vervolgd.Meer over Museum Belvėdėre

Atelierbezoek

Wil je eens kijken wat ik nog voor ander werk heb? Op mijn website krijg je een goed idee, ook van de prijzen, maar lang niet alles staat er op. Uit vrijwel elke serie heb ik nog werk, vaak zowel groot als klein. Je bent welkom om een keer langs te komen in mijn atelier.

Mijn atelier zit in de Biotoop in Haren, naast de Hortus. Je kan me bellen of mailen, dan spreken we iets af.Contact

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuws / blog

bottom of page