top of page

Nieuwsbrief april 2022: Andere tijden

Eind vorig jaar ben ik verhuisd naar een nieuw atelier; nog steeds in de Biotoop, maar een stuk groter dan voorheen. Sindsdien ben ik met heel nieuw werk bezig, geïnspireerd door de Japanse origami. Wil je eens komen kijken? Dat kan zondag 22 mei op de BiotOpendag, maar ook op maandag 18 april, tweede paasdag.


Tweede Paasdag Open Atelier

De BiotOpendag wordt jaarlijks door zo'n 2500 mensen bezocht en er zijn rond de 100 ateliers en werkplaatsen te bezoeken. Nogal een drukke dag dus. Wie dan niet kan of in iets meer rust mijn atelier eens vrijblijvend wil bezoeken, kan langskomen op maandag 18 april. Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je welkom. Wanneer je op het terrein van de Biotoop bij de stalen, rode liftdeuren van vleugel A bent, kan je me bellen, dan kom ik opendoen. Mijn nummer is 06-18184892.


Zondag 22 mei, BiotOpendag

Na twee jaar afwezigheid vanwege Corona, is er dit jaar weer een echte BiotOpendag! Van 11.00 tot 17.00 uur openen meer dan 100 creatieve ondernemingen hun deuren.Tentoonstellingen

Gelukkig ook weer wat beweging op tentoonstellingsgebied. Later dit jaar komt er een groepsexpositie bij galerie with tsjalling: met als thema 'Copy/Paste'. Veel van mijn werk sluit aan bij dit thema, dus dat gaat goed komen. Het is de derde keer dat de galerie een aantal kunstenaars heeft benaderd om specifiek werk rondom een thema te maken.

Daarnaast komt er een tentoonstelling bij galerie Bo Lumen in Finsterwolde, rondom de presentatie van het derde kookboek van Anne van Twillert. Voor dit boek heb ik een bijdrage geleverd. O.a. dit schilderij 'Havermelk', olieverf op doek, 40 x 20 cm.

31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuws / blog

bottom of page