top of page

Nieuwsbrief april 2023: Van Belvédère naar Bellingwolde

Bijgewerkt op: 27 feb.

Mijn werk is nog steeds te zien in Museum Belvédère. De tentoonstelling krijgt veel aandacht en één van mijn schilderijen stond in het NRC recentelijk.

Later dit jaar volgt een tentoonstelling bij het MOW, Museum Westerwolde in Bellingwolde. Ondertussen ben ik weer lekker aan het werk, in mijn nieuwe atelier en dat bevalt goed. Ik heb ook gelijk mijn website aangepakt, met een Engelse versie voor mobiel en een heuse webshop.

 

Webshop

Werk dat makkelijk per post te versturen is, vind je nu bij elkaar op deze pagina op mijn site. Prijzen van €185,- tot €850,- inclusief verzendkosten.
 

Museum Belvédère: Als de Dood

Een groepstentoonstelling rondom een groot thema, met kunstschilders, fotografen, beeldhouwers en dichters. Ik schreef een blog over dit schilderij dat ik maakte. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 11 juni 2023. 

MOW Museum Westerwolde: Duuster

Een tentoonstelling over het donker op het platteland. Van 24 september 2023 tot en met 18 februari 2024 bij het MOW in Bellingwolde. 

Kunstenaars Maand bij kM

Het tijdschrift kM heeft april uitgeroepen tot Kunstenaars Maand. KM schrijft over kunst en materiaal en besteedt deze maand aandacht aan het specifieke maakproces van enkele kunstenaars, waaronder dat van mij.

Tot eind deze maand krijg je € 7,50 extra korting op een jaarabonnement van kM Magazine (vier nummers) met deze persoonlijke kortingscode ERICA-KM.24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Nieuws / blog

bottom of page