top of page

Nieuwsbrief augustus 2001: Vakantie in huis

Voor wie nog niet genoeg caravans gezien heeft de afgelopen tijd of iets van het vakantiegevoel wil vasthouden: in deze nieuwsbrief twee schilderijen met caravans in de spotlights. Klein werk uit deze serie is binnenkort te zien in Diever.

In 2005 ben ik afgestudeerd met een reeks schilderijen met caravans en af en toe maak ik nog een nieuw werk, zoals deze: Caravans in het bos, olieverf op doek, 60 x 120 cm, uit 2019.

Nazomer-aanbieding

In dit schilderij uit de serie met kunstkaarten, komen de caravans terug! Normaal vraag ik €950,- voor dit schilderij; nu bied ik hem tijdelijk aan voor € 700,-. Grijp je kans! 🙂


'This is not a painting', olieverf op doek, 30 x 30 cm, 2017Op naar Diever

Voor de derde keer organiseren De Kunstdames een kunstverkoopweekend in Villa BlauwHemel in Diever, op 11 en 12 september. Die zondag is er in de tuinen van de Villa een Landgoedfair.

De Biotoop Mijn atelier bevindt zich in de Biotoop in Haren; in het voormalig biologisch centrum van de Rijksuniversiteit Groningen wordt nu gewoond, gewerkt en gerecreëerd. Ook dit jaar hebben we de altijd druk bezochte open dag over moeten slaan helaas. Wel is de website vernieuwd en staan er nu bijvoorbeeld mooie bewonersportretten op. En ben je geïnteresseerd in mijn werk en wil je toch graag eens langs komen? Welkom!13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuws / blog

bottom of page