top of page

Nieuwsbrief februari 2021: Picasso en meer

Bijgewerkt op: 21 apr. 2021

Werk in opdracht Vind je mijn werk mooi en heb je de wens om speciaal een schilderij te laten maken? Voor jezelf of voor een bijzondere gelegenheid? Misschien heb je iets in gedachte en anders denk ik graag met je mee. In deze blog lees je hoe ik het heb aangepakt met dit schilderij.


Eind vorig jaar heb ik dit schilderij, met 'La Lecture' van Picasso op de ansichtkaart, mogen maken. Ik had de vraag gekregen een werk te maken als cadeau voor iemands promotie. Afgelopen week was het zover en heb ik het schilderij kunnen overhandigen.


Expositie Pictura heeft een tentoonstelling georganiseerd: 'Corona én de verkoop', van 7 maart tot 18 april (data onder voorbehoud). Van mij zal dit schilderij te zien zijn: 'Souvenirs de vacances', olieverf op paneel, 21 x 32 cm, 2020.
Achtergrondverhalen Sinds een paar maanden schrijf ik stukjes over mijn werk: achtergrondverhalen bij schilderijen en series die ik gemaakt heb. Ze zijn te lezen op mijn site onder het kopje nieuws/blog en op sociale media.

Hier vind je het achtergrondverhaal over de serie met ansichtkaarten.


Die goeie ouwe caravans Caravans op klein formaat; ik heb een aantal nieuwe geschilderd in olieverf op paneel. Ze kunnen per post verzonden worden en ik neem de verzendkosten voor mijn rekening. Je hebt al een werkje voor €225,-.

Hier vind je een overzicht van de beschikbare werkjes.16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuws / blog

bottom of page