top of page

Nieuwsbrief mei 2021: Ondertussen in het atelier

Op expositie-gebied is het door Corona nog steeds zeer rustig, maar in mijn atelier gaat het werk gewoon door! Ik werk ook gestaag aan mijn website en daar kan je sinds deze week de prijzen van mijn werk vinden.

Momenteel staat dit schilderij op de ezel. Het is een doek van 100 x 140 cm groot, met daarop een muur met lambrisering en behang. Op de lege plekken komen ansichtkaarten van schilderijen. Bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën voel ik me soms geremd door de gedachte dat alles al gedaan is; in dit schilderij straks negen bekende kunstenaars die allemaal een vaas met bloemen hebben geschilderd, om mezelf voor te houden dat anderen zich daar niet door hebben laten weerhouden.


Prijzen

In de kunst zijn verschillende opvattingen over het al dan niet vermelden van de prijs van je werk op je website. Na een overtuigend betoog van communicatiespecialist en kunstverzamelaar Eline Levering, ben ik overstag en heb de prijzen bij het beschikbare werk op mijn site gezet.

Atelierbezoek

Wederom geen BiotOpendag in mei dit jaar helaas en ik heb ook geen idee of dit later dit jaar alsnog georganiseerd gaat worden. Ben je geïnteresseerd in mijn werk en wil je toch graag eens langs komen? Dat kan. Uiteraard ben je niet verplicht iets te kopen.Achtergrondverhalen

Sinds vorig jaar schrijf ik stukjes over mijn werk: achtergrondverhalen bij schilderijen en series die ik gemaakt heb. Ze zijn te lezen op mijn site onder het kopje nieuws/blog en op sociale media. In één van de meest recente blogs lees je waarom dit schilderij, met op de ansicht Manets 'Olympia', 'Laure' is getiteld.

15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuws / blog

bottom of page