top of page

Nieuwsbrief oktober 2022: Art Noord en meer

Vanaf donderdag 6 oktober is de kunstbeurs Art Noord in Museum Belvédère te bezoeken, waar o.a. dit werk van mij te zien is. De komende tijd is er meer te doen in het noorden, zowel in Finsterwolde met een boekpresentatie als een tentoonstelling in Groningen.


Zonder titel, uit de serie 'Functionele dingen aan de muur', olieverf op doek, 60 x 90 cm.

Met een detail van een schilderij van Daniël Seeghers.


Art Noord

Van 6 tot en met 9 oktober wordt in Museum Belvédère in Heerenveen de kunstbeurs Art Noord gehouden. Mijn werk is te zien bij Kunsthandel en Galerie Richard ter Borg.


Kookboek

Binnenkort verschijnt het kookboek Vegan met Vrienden waar ik aan heb meegewerkt. Het is een initiatief van Anne van Twillert en daarmee haar derde kookboek. Ze heeft hiervoor 22 kunstenaars benaderd. Er staan in totaal meer dan 150 recepten in en 70 kunstwerken.

Op 6 november is de boeklancering, tegelijk met de opening van een tentoonstelling bij galerie Bo Lumen.
Tentoonstelling galerie Bo Lumen

De kunstwerken uit het kookboek Vegan met Vrienden worden getoond bij galerie Bo Lumen in Finsterwolde. Daarnaast is er van de deelnemende kunstenaars nog meer werk te zien.

Van mij o.a. dit schilderij:

Pindakaas, olieverf op paneel,

40,5 x 27 cm.


Copy/Paste

Nu nog op de ezel, maar van 26 november tot 31 december 2022 te zien bij galerie with tsjalling:

Na Een schaaltje kersen en de jubileumexpositie Taart!, nu voor de derde maal een groepsexpositie rondom een thema, ditmaal Copy/Paste. Aan 25 kunstenaars is gevraagd een werk te maken met als uitgangspunt één van je favoriete kunstwerken. Ik heb gekozen voor 'De rode Kimono' van George Hendrik Breitner.

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuws / blog

bottom of page