top of page

Nieuwsbrief september 2023: Duuster


Zondag 24 september opent de tentoonstelling 'Duuster' bij het MOW, Museum Westerwolde in Bellingwolde, waar drie schilderijen van mij te zien zijn. Het werk op de foto hierboven hangt er plus een schilderij van mijn afstuderen en speciaal voor deze tentoonstelling heb ik nog een nieuw schilderij gemaakt.

Daarnaast 'opent' binnenkort mijn nieuwe atelier. Na een periode met een grondige verbouwing heb ik nu weer een heel fijne werkplek.

Welkom om eens langs te komen.


'Caravans bij nacht', olieverf op paneel, 60 x 120 cm

 

MOW Museum Westerwolde: Duuster

Het donker verdwijnt steeds meer in Nederland en de wereld, maar op het Groninger platteland, en zeker in Westerwolde, vind je nog de echte nacht. Het MOW vroeg kunstenaars om het (Groningse) plattelandsduister te verkennen, op tal van manieren. Op de open call reageerden meer dan 80 kunstenaars. 21 hiervan tonen in de expositie hun visie op het donker. Van 24 september 2023 tot en met 18 februari 2024 bij het MOW in Bellingwolde.

Meer over de tentoonstelling

 

Nieuw atelier


In februari ben ik al verhuisd naar mijn nieuwe atelier in de Oosterpoort en de afgelopen maanden is deze nog flink verbouwd tot een heel fijne ruimte. En ruim, zo'n 38 m2.

'Kon minder', zeggen ze hier in Groningen. Als je het leuk vindt mijn atelier en mijn werk eens in het echt te komen bekijken ben je welkom een afspraak te maken om langs te komen. Parkeren lukt vaak wel voor de deur en een parkeervergunning is aanwezig.

Contact

 

Webshop

In mijn vorige nieuwsbrief schreef ik er al over: op mijn site heb ik sinds dit jaar een webshop. Werk dat makkelijk per post te versturen is, vind je nu bij elkaar op deze pagina op mijn site. De prijzen van de werken variëren van €185,- tot €850,- inclusief verzendkosten.

Naar de webshop

 

Blog

Met regelmaat schrijf ik stukjes over mijn werk. Achtergrondverhalen bij een schilderij of over het werkproces. Onderstaand stuk schreef ik bijvoorbeeld over dit schilderij 'Chain of Flowers'.

'Dat is niet origineel'

4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuws / blog

bottom of page