Tekenkabinet


Mijn werk is weer geselecteerd voor het Tekenkabinet! Sinds een aantal jaren organiseert kunstenaar Manja van der Storm mooie tentoonstellingen met tekeningen, waarvoor ze rond de 100 kunstenaars uitkiest. De tekeningen zijn maximaal A-3 formaat.

Er worden dit jaar 3 tentoonstellingen georganiseerd, de eerste in week 32 (9-13 augustus 2017) in de entree- en museumzaal van Museum Waterland te Purmerend. De andere 2 in het najaar (november / december) gecombineerd met bijzondere activiteiten. Nadere details volgen. Ter gelegenheid van het 1e Lustrum verschijnt de begeleidende catalogus dit jaar op A5 formaat.

#Expositie #publicatie

42 keer bekeken

© 2017 Erica Scheper 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Aanmelden voor het ontvangen van uitnodigingen van exposities/ Sign up to receive information about exhibitions: