top of page

Het weekend is gelukkig weer voorbij

Bijgewerkt op: 6 apr. 2022

Het begon vrijdagavond. Nog even in bad voordat ik met vrienden uit eten zou gaan, zag ik dat er een mail binnen gekomen was. ‘Helaas, je reservering is geannuleerd’. Afzender Quandoo, het reserveringssysteem dat me de avond daarvoor nog een juichbericht had gestuurd: ‘It’s time to get excited! Goed nieuws, je gaat binnenkort uit eten!’.

Het hele weekend hing aan elkaar van gedoe met wachtwoorden, accounts die gereset moeten worden, chatten met virtuele assistenten en bewijzen dat ik zelf geen robot ben. Ik laat mij snel frustreren op dit vlak. Daar kan geen yoga tegenop. Dikke tip voor wie ook een boottocht naar Noorwegen wil boeken: als je steeds vastloopt op de laatste pagina van het bestelproces, probeer dan eens op een Ipad te boeken i.p.v. op je laptop.

Hé, wees blij, houd ik mezelf voor. Je hébt vrienden, je kán uit eten, je hebt een bad, een laptop én een Ipad en je gaat naar Noorwegen!


Nu weer in mijn atelier realiseer ik mij extra waarom ik kunstenaar ben geworden. Het is heel bevredigend om dingen te creëren, iets te maken van niets, heel concreet. Geen wachtwoorden, maar penselen en verf. Waar ik vastloop kan ik zelf uitvinden waar het misgaat en het oplossen. Misschien niet altijd direct, maar in mijn atelier heb ik veel geduld.


82 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag haas

Comments


Nieuws / blog

bottom of page