top of page

Ontwikkelingen I Nieuwsbrief 1 I februari 2024


In mijn atelier wordt hard gewerkt aan een heel nieuw serie schilderijen met origami dieren. Ik ben onder andere bezig met een schilderij van een zwaan voor Museum Belvédère, waarover later meer. Momenteel is mijn werk te zien bij Pictura in Groningen in een groepstentoonstelling met 34 kunstenaars. Van elke kunstenaar zijn er één tot drie werken te zien. Van mijn hand drie schilderijen uit de serie met ansichtkaarten van bekende kunstwerken. Onder andere het schilderij hiernaast hangt er. Op het schilderij is een ansichtkaart te zien met een afbeelding van een werk van Claude Monet.

'Little Fictions', olieverf op doek, 60 x 50 cm, 2019 


Ik ben gevraagd voor een solo tentoonstelling bij Pictura.

Die volgt dit najaar of volgend jaar. De ruimte bij Pictura is mooi en groot, ik kijk er naar uit om mijn werk daar te kunnen tonen.Het atelier, een jaar later


Vorig jaar februari verliet ik De Biotoop om in een nieuw atelier aan huis te gaan werken. Na enkele onrustige maanden door de verhuizing en vervolgens nog een fikse verbouwing, kan ik nu zeggen dat het goed bevalt. De ruimte is bijna 40 m2 groot en verlicht met daglichtlampen, wat goed werkt.In het weekend pak ik nu ook vaker de penselen op dan voorheen, ik hoef immers alleen maar de trap af. Als je het leuk vindt om eens langs te komen kan dat nu ook makkelijker. Kom je met de auto? Er is meestal plek voor de deur en ik heb een parkeervergunning voor bezoek.
Zeefdruk


De zeefdruk met caravans die ik in de vorige nieuwsbrief aankondigde te verloten, heeft ondertussen een mooie plek ergens in Friesland gekregen.


Caravans in het bos, vier gangen zeefdruk op papier, 36 x 52 cm, oplage 15.

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Nieuws / blog

bottom of page