Uit de oude doos


Dit was het eerste schilderij uit de serie caravans dat ik maakte. Het was 2004 en ik zat in het laatste jaar van de Kunstacademie in Arnhem. Deze caravan is nog redelijk dicht bij de foto gebleven die ik had gemaakt, later verdwenen er meer details en ben ik de vorm ronder gaan maken. Wat ik pas veel later zag, en wat blijkbaar ook mijn docenten destijds is ontgaan, is dat ik het hele voorste wieltje onder de as niet heb geschilderd! Was blijkbaar op de foto niet goed te zien door het hoge gras onder de caravan.

17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Picasso

Aanmelden voor het ontvangen van uitnodigingen van exposities/ Sign up to receive information about exhibitions:

© 2017 Erica Scheper 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle